Este sitio web utiliza cookies, tanto propias como de terceros, para recopilar información estadística sobre su navegación. Más Información

ÁREA PRIVADA

CURS BONIFICAT PRESENCIAL "IMPUGNACIÓ DE LES PLUSVÀLUES MUNICIPALS. SITUACIÓ ACTUAL" II EDICIÓ- JULIOL 2017-

Barcelona a 11/12/2017

Estimats companys i companyes,

En el marc del sistema bonificat de formació contínua, el Col·legi de Graduats Socials de Barcelona ha organitzat un nou curs sobre IMPUGNACIÓ DE LES PLUSVÀLUES MUNICIPALS. SITUACIÓ ACTUAL. II EDICIÓ.

Dades del curs:
Durada:
 3 hores.
Dates: 5 de juliol de 2017.
Horari: 15:15 a 18:15hrs.
Lloc d'impartició: Seu Col.legial (C/Còrsega, 227-229, entlo).
Entrega de formularis d'inscripció: Fins Dimecres 28 de juny.
Preu: 60 €
Preu col.legiats i col.laboradors: 50 €
El preu inclou la gestió de la bonificació del curs a través de la Fundació Tripartita. Les empreses que apuntin als seus treballadors/es en règim general podran recuperar  parcialment l'import del curs (si tenen crèdit disponible) a través del pagament de les quotes de la seguretat social.

Docent:

Sra. Yolanda Llavat.
Consultora fiscal. Llicenciada en Dret.

 

Programa del curs:

 

OBJECTIU GENERAL 

Estudi de les característiques bàsiques de l'impost. Anàlisi de la Doctrina i Jurisprudència existent. Pràctica sobre els procediments d'impugnació de les plusvàlues municipals.

  
CONTINGUTS

1. Anàlisi de les característiques de l'Impost i estudi de l'impacte de la plusvàlua municipal dins del context actual del sector immobiliari.

2. Anàlisi de la Doctrina i Jurisprudència existent amb especial referència a les Sentencies del Tribunal Constitucional de dates 16-02-2017 i 01-03-2017.

3. Procediments per impugnar la plusvàlua municipal. Aspectes pràctics del procediment tributari. Responsabilitat patrimonial de l'Estat.

4. Arguments jurídics i materials als efectes d'impugnar les plusvàlues municipals.

 

L’import del curs es carregarà a l’inici d’aquest en el número de compte del col.legiat. En el cas que s'anul·lés la plaça en les 48 hores anteriors a l'inici del curs, es carregarà el 50% de l'import.

Esperant que sigui del vostre interès, rebeu una forta abraçada.

Carlos Berruezo del Rio.
President

Para inscribirse en este curso, ha de clicar aquí.