Este sitio web utiliza cookies, tanto propias como de terceros, para recopilar información estadística sobre su navegación. Más Información

ÁREA PRIVADA

JORNADA
EL NIVELL D'OCUPACIÓ EN LA CONTRACTACIÓ BONIFICADA
I ELS SEUS EFECTES EN MATÈRIA DE SEGURETAT SOCIAL

Barcelona a 23/11/2017

Benvolguts companys i companyes,

El nivell d'ocupació és un dels requisits habituals per a l'aplicació dels beneficis en les diferents modalitats de contractació bonificada. Unes exigències sobre les quals actualment es porten a terme controls administratius, que poden comportar conseqüències, en l'àmbit de la Seguretat Social, per a les organitzacions.

Amb l'objectiu de mantenir informat el col·lectiu, el Col·legi i MC MUTUAL organitzen una jornada en la qual s'analitzaran aquestes exigències legals d'increment i manteniment de l'ocupació en els contractes d'emprenedoria, tarifa plana i reduïda, i d'altres modalitats; així com també els efectes del seu incompliment.

L'acte tindrà lloc el dijous 14 de setembre a les 12:30 h. a la seu col·legial de Barcelona i comptarà amb la intervenció d'Antonio Benavides Vico, inspector de Treball i Seguretat Social.

La jornada serà retransmesa per videoconferència a les seus corporatives de Lleida i Girona (inscripcions a les pròpies delegacions). 

Els col·legiats que assisteixin a Barcelona, s'han d'inscriure a la secretaria col·legial (tel. 93 363 33 80 o bé recepcion@graduados-sociales.com).

Si ho preferiu, també podreu seguir la jornada per videoconferència en temps real des del vostre suport informàtic. Només cal que seleccioneu al menú de la web col·legial "conferències en directe" i poseu l'usuari i la contrasenya habitual. Els col·legiats que es connectin per veure la videoconferència en directe, NO s'han d'inscriure.

Tot esperant que resulti del vostre interès, rebeu una cordial salutació.

 
Carlos Berruezo del Río
President

DIA: Dijous 14 de setembre 2017
INICI: 12.30 h (durada aprox. 90 minuts)
LLOC: Seu corporativa de Barcelona, Còrsega, 227-229.