Este sitio web utiliza cookies, tanto propias como de terceros, para recopilar información estadística sobre su navegación. Más Información

ÁREA PRIVADA

CURS BONIFICAT PRESENCIAL "ESTRANGERIA: APLICACIÓ DE LA LLEI DE SUPORT ALS EMPRENEDORS 14/2013, DE 27 DE SETEMBRE"- OCTUBRE 2017-

Barcelona a 11/12/2017

Estimats companys i companyes,

En el marc del sistema bonificat de formació contínua, el Col·legi de Graduats Socials de Barcelona ha organitzat un nou curs sobre ESTRANGERIA: APLICACIÓ DE LA LLEI DE SUPORT ALS EMPRENEDORS 14/2013, DE 27 DE SETEMBRE.

Dades del curs:
Durada:
 6 hores.
Dates: 9 i 16 d'octubre de 2017.
Horari:  15:15 a 18:15hrs. 
Lloc d'impartició: Seu Col.legial (C/Còrsega, 227-229, entlo).
Entrega de formularis d'inscripció: Fins Dilluns 2 d'octubre.
Preu: 150 €
Preu col.legiats i col.laboradors: 125 €
El preu inclou la gestió de la bonificació del curs a través de la Fundació Tripartita. Les empreses que apuntin als seus treballadors/es en règim general podran recuperar  parcialment l'import del curs (si tenen crèdit disponible) a través del pagament de les quotes de la seguretat social.

Docent:

Sr. Carles Martín
Cap de Negociat d'Informació de l'Oficina d'Estrangeria de Barcelona.

 

Programa del curs:

 

OBJECTIU GENERAL 

Ampliar coneixements en matèria d'estrangeria, mitjançant l'anàlisi de les possibilitats d'obtenció d'autorització de residència per estrangers previstes a la Llei 14/2013.

  
CONTINGUTS

1. Introducció: els diferents règims d'estrangeria i la relació entre ells, enquadraments preceptius i possibilitats de modificació d'autoritzacions entre règims:

- Règim General (Llei Orgànica 4/2000 i RD 557/2011).

- Règim Comunitari (RD 240/2007).

- Règim d'Asil i Protecció Internacional (Llei 12/2009).

- Règim d'emprenedors (Llei 14/2013).

2. Introducció a la Llei 14/2013; estructura de la norma, concepte d'emprenedor. La llei en l'àmbit d'estrangeria: el capítol V, secció 2a, "Mobilitat Internacional". Supòsits inclosos, exclusió del règim comunitari. Requisits generals per a l'estada o la residència. Tipologia d'autoritzacions.

3. Autorització de residència per inversors. Visats d'estada o residència. Acreditació de la inversió.

4. Autorització de residència per emprenedors: activitat empresarial.

5. Autorització de residència per a professionals altament qualificats i activitats de formació, investigació, desenvolupament, i innovació.

6. Supòsits de trasllat intraempresarial.

7. Procediment d'obtenció de visats i d'autoritzacions de residència. Llocs de presentació de sol·licituds. Taxes.

8. Renovació de les autoritzacions. Possibilitats de modificació de les autoritzacions de la Llei 14/2013 a d'altres de règim general. Procediment a Barcelona.

 

L’import del curs es carregarà a l’inici d’aquest en el número de compte del col.legiat. En el cas que s'anul·lés la plaça en les 48 hores anteriors a l'inici del curs, es carregarà el 50% de l'import.

Esperant que sigui del vostre interès, rebeu una forta abraçada.

Carlos Berruezo del Rio.
President

Para inscribirse en este curso, ha de clicar aquí.