Este sitio web utiliza cookies, tanto propias como de terceros, para recopilar información estadística sobre su navegación. Más Información

ÁREA PRIVADA

CURS BONIFICAT PRESENCIAL "PROGRAMA DESPLAÇAMENT DE TREBALLADORS EN EL MARC D'UNA PRESTACIÓ DE SERVEIS TRANSNACIONAL (Anàlisi Criteri tècnic núm. 97/2016 de la Inspecció de Treball i Seguretat Social)"- OCTUBRE 2017-

Barcelona a 11/12/2017

Estimats companys i companyes,

En el marc del sistema bonificat de formació contínua, el Col·legi de Graduats Socials de Barcelona ha organitzat un nou curs sobre PROGRAMA DESPLAÇAMENT DE TREBALLADORS EN EL MARC D'UNA PRESTACIÓ DE SERVEIS TRANSNACIONAL (Anàlisi Criteri tècnic núm. 97/2016 de la Inspecció de Treball i Seguretat Social).

Dades del curs:
Durada:
 3 hores.
Dates: 18 d'octubre de 2017.
Horari:  15:15 a 18:15hrs. 
Lloc d'impartició: Seu Col.legial (C/Còrsega, 227-229, entlo).
Entrega de formularis d'inscripció: Fins Dimecres 11 d'octubre.
Preu: 60 €
Preu col.legiats i col.laboradors: 50€
El preu inclou la gestió de la bonificació del curs a través de la Fundació Tripartita. Les empreses que apuntin als seus treballadors/es en règim general podran recuperar  parcialment l'import del curs (si tenen crèdit disponible) a través del pagament de les quotes de la seguretat social.

Docent:

Sra. Socorro Martínez.
Membre del Cos Superior d'Inspector de Treball de Catalunya. Llicenciada en Dret.

 

Programa del curs:

 

OBJECTIU GENERAL 

El curs pretén analitzar el Criteri tècnic núm. 97/2016 de la Inspecció de Treball i Seguretat Social sobre el desplaçament de treballadors en el marc d'una prestació de serveis de caràcter transnacional, que aclareix dubtes a empreses sobre com abordar el tema d'un desplaçament d'un treballador en el marc de prestacions transnacionals de serveis amb altres Estats membre de la UE o de l'Espai Econòmic Europeu, desenvolupant diferents supòsits plantejats i les implicacions laborals, de Seguretat Social i d'ocupació d'estrangers en situacions de desplaçament.

  
CONTINGUTS

1. La llibertat de prestació de serveis.

2. El caràcter transnacional de la prestació.

3. Els treballadors desplaçats.

4. Les condicions de treball dels treballadors desplaçats.

5. La seguretat social dels treballadors desplaçats.

6. El desplaçament de treballadors per empreses establertes a Espanya.

7. Actuacions de la ITSS.

 

L’import del curs es carregarà a l’inici d’aquest en el número de compte del col.legiat. En el cas que s'anul·lés la plaça en les 48 hores anteriors a l'inici del curs, es carregarà el 50% de l'import.

Esperant que sigui del vostre interès, rebeu una forta abraçada.

Carlos Berruezo del Rio.
President

Para inscribirse en este curso, ha de clicar aquí.