ÁREA PRIVADA

CURS BONIFICAT PRESENCIAL "ANÀLISI DE LA LLEI DE REFORMES URGENTS DEL TREBALL AUTÒNOM"- NOVEMBRE 2017-

Barcelona a 13/12/2018

Estimats companys i companyes,

En el marc del sistema bonificat de formació contínua, el Col·legi de Graduats Socials de Barcelona ha organitzat un nou curs sobre ANÀLISI DE LA LLEI DE REFORMES URGENTS DEL TREBALL AUTÒNOM.

Dades del curs:
Durada:
 4 hores.
Dates: 20 de novembre de 2017.
Horari:  15 a 19hrs. 
Lloc d'impartició: Seu Col.legial (C/Còrsega, 227-229, entlo).
Entrega de formularis d'inscripció: Fins Dilluns 13 de novembre.
Preu: 75€
Preu col.legiats i col.laboradors: 65€
El preu inclou la gestió de la bonificació del curs a través de la Fundació Tripartita. Les empreses que apuntin als seus treballadors/es en règim general podran recuperar  parcialment l'import del curs (si tenen crèdit disponible) a través del pagament de les quotes de la seguretat social.

Docent:

Sr. Jorge Pérez
Membre del Cos de Sotsinspectors d'Ocupació i Seguretat Social. Professor de Dret del Treball i de la Seguretat Social Universitat Autònoma de Barcelona. Doctor en Dret.

 

 

Programa del curs:

 

OBJECTIU GENERAL 

El curs pretén analitzar les principals novetats de la reforma del treball autònom, incloent les diferents mesures de suport a l'activitat emprenedora; obligacions amb la Seguretat Social amb la finalitat de facilitar la cotització a la Seguretat Social i reduir les seves càrregues administratives en la matèria; Beneficis en matèria de cotització amb la finalitat d'ajudar als treballadors autònoms als primers moments d'engegada de l'activitat emprenedora i altres reformes que van dirigides a recolzar el desenvolupament d'aquesta activitat.

  
CONTINGUTS

1.- Mesures dirigides a facilitar la cotització a la Seguretat Social i a reduir les càrregues administratives dels treballadors autònoms.
- Nou règim de recàrrecs per ingrés fora de termini.
- Cotització en supòsit de pluriactivitat de treballadors autònoms.

2.- Mesures de foment i promoció del treball autònom.
- Extensió de la quota reduïda per als autònoms que emprenguin o reprenguin una activitat per compte propi.
- Beneficis en la cotització per a persones amb discapacitat, víctimes de violència de gènera i víctimes de terrorisme que emprenguin o reprenguin una activitat per compte propi.

3.- Mesures per afavorir la conciliació entra la vida laboral i familiar dels treballadors autònoms.
- Bonificacions als treballadors per compte propi per conciliació de la vida professional i familiar vinculada a la contractació.
- Bonificacions a les treballadores autònomes que es reincorporin al treball en determinats supòsits.

4.- Drets col·lectius del treballador autònom.

5.- Mesures per aclarir la fiscalitat dels treballadors autònoms modificacions en l'Impost sobre la Renda de les Persones Físiques.

6.- Altres novetats i modificacions.

 

L’import del curs es carregarà a l’inici d’aquest en el número de compte del col.legiat. En el cas que s'anul·lés la plaça en les 48 hores anteriors a l'inici del curs, es carregarà el 50% de l'import.

Esperant que sigui del vostre interès, rebeu una forta abraçada.

Carlos Berruezo del Rio.
President

Para inscribirse en este curso, ha de clicar aquí.

Este sitio web utiliza cookies, tanto propias como de terceros, para recopilar información estadística sobre su navegación. Más Información
POLÍTICA DE COOKIES