ÁREA PRIVADA

SESSIÓ FORMATIVA
E-JUSTICIA.CAT

Barcelona a 13/12/2018

 

Benvolguts companys i companyes,

Davant la progressiva implementació als partits judicials de Catalunya de la plataforma e-justicia.cat per a la transmissió telemàtica d'actes jurídics entre professionals i jutjats (de moment només funciona per a presentació de demandes i escrits a Granollers, Manresa, Mataró, Reus,  Sabadell, Tarragona i Terrassa), el Consell de Col·legis de Graduats Socials de Catalunya i el Departament de Justícia de la Generalitat de Catalunya han organitzat una sessió formativa que se celebrarà a la seu corporativa el dimecres 22 de novembre a les 16.30 hores.

En aquesta sessió, tècnics de l'Administració de Justícia ens explicaran detalladament el funcionamet d'e-justicia amb una demostració pràctica en el que es podrà seguir, pas a pas, la presentació telemàtica de demandes i documents als jutjats del Social.

L'acte també serà retransmès per videoconferència a les seus corporatives de Girona i Lleida. Per tant, els col·legiats hauran d’inscriure's a la pròpia Delegació. Els col·legiats que assisteixin a Barcelona, ho han de fer a la secretaria col·legial (tel. 93 363 33 80, recepcion@graduados-sociales.com).

Si no podeu assistir-hi personalment, també podreu seguir la jornada per videoconferència en temps real des del vostre suport informàtic, seleccionant al menú de la web col·legial conferències en directe i posant l'usuari i contrasenya habitual. Els col·legiats que us connecteu per veure la videoconferència en directe, NO us heu d'inscriure.

Hem de ser conscients de la necessitat d'aprendre el funcionament de la plataforma e-justicia, atès que aquest mes de octubre-novembre es posarà en marxa en periode voluntari en alguns partits judicials  i el Departament de Justícia té previst començar el període obligatori d'algunes demarcacions al mes de desembre.

Aquests són els propers deplegamentes previstos en relació a comunicacions telemàtiques:

  • Tortosa - Període voluntari ja activat el 2-10-2017
  • Lleida - Activació període voluntari el 13-11-2017
  • Figueres - Activació període voluntari el 20-11-2017
  • Barcelona - Activació període voluntari cap a finals de novembre de 2017 (data per confirmar)
  • Girona - La previsió de disponibilitat apunta cap el segon o tercer trimestre de 2018.

IMPORTANT

Volem aprofitar per demanar a tots aquells que ja esteu fent presentacions telemàtiques que ens aporteu (abans de la sessió i responent aquest mateix email) les incidències  amb les que us trobeu o els suggiments que creieu convenient aportar al Departament de Justicia.

Tot esperant que resulti del vostre interès, rebeu una cordial salutació.

 
Carlos Berruezo del Río
President del Col·legi de Graduats Socials de Barcelona
President del Consell de Col·legis de Graduats Socials de Catalunya

DIA: Dimecres 22 de novembre de 2017
INICI: 16.30 h (durada aprox. fins 18.00 h)
LLOC: Seu corporativa de Barcelona, Còrsega, 227-229.

Este sitio web utiliza cookies, tanto propias como de terceros, para recopilar información estadística sobre su navegación. Más Información
POLÍTICA DE COOKIES