ÁREA PRIVADA

SESSIÓ INFORMATIVA
El futur de les pensions

Barcelona a 19/03/2019

Benvolguts companys i companyes,

La situació financera del Sistema de la Seguretat Social travessa dificultats creixents que motiven importants dèficits econòmics, la qual cosa planteja importants interrogants sobre el futur de les nostres pensions. 

Per tal de mantenir-vos informats en la matèria, hem organitzat una jornada informativa per al proper dimecres 18 d'abril a les 12.00 on Antonio Benavides Vico, inspector de Treball i Seguretat Social, abordarà els plantejaments de reforma existents, així com l'entrada en vigor del factor de sostenibilitat i els criteris més recents sobre diferents prestacions.

La jornada serà retransmesa per videoconferència a les seus corporatives de Lleida i Girona (inscripcions a les pròpies delegacions). 

Els col·legiats que assisteixin a Barcelona, s'han d'inscriure a la secretaria col·legial (tel. 93 363 33 80 o bé recepcion@graduados-sociales.com).

Si ho preferiu, també podreu seguir la jornada per videoconferència en temps real des del vostre suport informàtic. Només cal que seleccioneu al menú de la web col·legial conferències en directe i poseu l'usuari i la contrasenya habitual. Els col·legiats que es connectin per veure la videoconferència en directe, NO s'han d'inscriure.

Tot esperant que resulti del vostre interès, rebeu una cordial salutació.

 
Carlos Berruezo del Río
President

DIA: Dimecres 18 d'abril de 2018
INICI: 12.00 h (durada aprox. 90 minuts)
LLOC: Seu corporativa de Barcelona, Còrsega, 227-229.

Este sitio web utiliza cookies, tanto propias como de terceros, para recopilar información estadística sobre su navegación. Más Información
POLÍTICA DE COOKIES