ÁREA PRIVADA

JORNADA TÈCNICA
Integració dels autònoms a l'Administració Electrònica
Serveis de la Seu Electrònica de la Seguretat Social

Barcelona a 23/01/2019

 

PONENT: Antonio Molina Artero
Cap de Secció de l'Administració Electrònica de la Direcció Provincial de la TGSS a Barcelona

DIA: Dimarts 22 de maig de 2018

INICI: 12.00 h (durada aprox. fins les 14.00 h)


LLOC: Seu corporativa del Col·legi de GSB Barcelona (Còrsega, 227-229)

 

PROGRAMA: 

1. Integració dels treballadors autònoms en l'Administració Electrònica, dels serveis accessibles en relació a ells, tant a la SEU com en Red online, principals incidències.

 - Després de la publicació de l'Ordre ESS/214/2018 d'1 de març, per la qual es modifica l'Ordre ESS 844/2013 de 26 de març, que regula el Sistema de Remissió Electrònica de Dades en l'àmbit de la Seguretat Social, establint la incorporació obligatòria a aquest Sistema, de tots els col·lectius de treballadors donats d'alta en el Règim Especial de Treballadors Autònoms de la Seguretat Social, es pretén aclarir l'abast d'aquesta incorporació, els terminis, i les noves obligacions que això implicarà

- Es comenten els serveis específics per a aquests col·lectius de treballadors autònoms, ja sigui a través del Sistema RED o de la Seu Electrònica de la Seguretat Social, així com les principals incidències que solen produir-se i la manera més comuna de solucionar-les.

 2. Repàs general dels serveis de la Seu Electrònica de la Seguretat Social.

- S'ofereix una visió general de tots els Serveis de la Seu Electrònica, incidint, en la mesura en què el temps ho permeti, en aquells que es consideren de major interès per als usuaris, ja sigui per tenir una major demanda, o per entendre que la seva utilització pot aportar avantatges, encara que no siguin molt coneguts .

 3. Utilització del formulari i els correus corporatius de les administracions per a la comunicació d'incidències.

- Amb la finalitat de solucionar el col·lapse que experimentaven les bústies corporatives de les Administracions de la Seguretat Social, per la presentació de qüestions (incidències i consultes) per a les que ja estan habilitades altres vies, i que impedia que se'ls pogués oferir una resposta el més adient i en el menor temps possible, es va decidir restringir els tipus de sol·licituds de modificació/correcció que podien plantejar-se a través  d'aquest tipus de bústies, imposant com a requisit indispensable la seva presentació mitjançant uns formularis normalitzats, degudament emplenats, juntament amb la documentació que per a cada cas fos necessari adjuntar.

Aquesta jornada podreu seguir-la per videoconferència en temps real des del vostre suport informàtic. Només cal que seleccioneu al menú de la web col·legial (www.graduados-sociales.com) "Conferències en directe" i poseu l'usuari i la contrasenya habitual. Aquells usuaris que es connectin per veure la videoconferència en directe, NO s'han d'inscriure.

Qui assisteixi de manera presencial, s'ha d'inscriure a la secretaria col·legial del Col·legi de GSB

(tel. 93 363 33 80 o bé recepcion@graduados-sociales.com).

La jornada serà retransmesa també per videoconferència a les seus corporatives dels graduats socials de Lleida i Girona (inscripcions a les pròpies delegacions). 

 

Este sitio web utiliza cookies, tanto propias como de terceros, para recopilar información estadística sobre su navegación. Más Información
POLÍTICA DE COOKIES