ÁREA PRIVADA

CURS de Seguretat Social i Contractació

Barcelona a 23/01/2019

Benvolgut/da company/a,

M'és grat exposar-te l'acord adoptat per la Junta de Govern, de caràcter vinculant, per tal que els col.legiats recentment incorporats i aquells que us vulgueu reciclar, efectueu un nou curs de formació.

Es tracta d'un curs pràctic sobre Seguretat Social i Contractació en el qual es donarà una visió sumament pragmàtica de temes com l'afiliació, altes, baixes, confecció de rebuts de salaris, etc.., i que tindrà lloc el dia:

Dimecres, 20 de juny de 2018, de 15 a 19 h.

Com ampliació d'aquest curs, de 18 a 19 h. es durà a terme unes pràctiques informatitzades de càlcul de nòmines. El seminari tindrà lloc a la Seu Col.legial de Barcelona (Còrsega, 227-229, entresòl, 08036 - Barcelona).

El Seminari serà impartit per Neus Paulet Cuello, Graduada Social i col.legiada en exercici, que molt amablement s'ha ofert a compartir els seus coneixements i la seva àmplia experiència professional amb tots aquells que s'inicien en l'exercici de la mateixa i aquells que es volen posar al dia.

Agraïm a  SAGE i Banco Santander Central Hispano la seva col.laboració en l'organització d'aquest curs, per fer la reserva han d’apuntar-se a la Secretaria col.legial  (tel. 93 363 33 80, esperanza@graduatssocials.cat).

Comprendràs l'esforç que fa aquest Col.legi per a dur a terme aquesta tasca de formació amb caràcter gratuït, al que hauràs de respondre amb la teva participació, pregant-te que confirmis la teva assistència, el més aviat possible.

Aprofito aquesta oportunitat, per a saludar-te molt cordialment,

 

Carlos Berruezo del Rio
President

Para inscribirse en este curso, ha de clicar aquí.

Este sitio web utiliza cookies, tanto propias como de terceros, para recopilar información estadística sobre su navegación. Más Información
POLÍTICA DE COOKIES