ÁREA PRIVADA

CURS BONIFICAT PRESENCIAL "ANÀLISI ESPECIAL DE LES SENTÈNCIES DE 5 DE JUNY 2018, REVOCANT LA DOCTRINA DE DIEGO PORRAS: PROBLEMÀTICA APLICATIVA DE L'ACORD MARC SOBRE CONTRACTES A TEMPS DETERMINAT"- SETEMBRE 2018-

Barcelona a 16/08/2018

Estimats companys i companyes,

En el marc del sistema bonificat de formació contínua, el Col·legi de Graduats Socials de Barcelona ha organitzat un nou curs sobre ANÀLISI ESPECIAL DE LES SENTÈNCIES DE 5 DE JUNY 2018, REVOCANT LA DOCTRINA DE DIEGO PORRAS: PROBLEMÀTICA APLICATIVA DE L'ACORD MARC SOBRE CONTRACTES A TEMPS DETERMINAT.

Dades del curs:
Durada:
 3 hores.
Dates: 13 de setembre de 2018.
Horari:  15:15 a 18:15hrs. 
Lloc d'impartició: Seu Col.legial (C/Còrsega, 227-229, entlo).
Entrega de formularis d'inscripció: Fins Dijous 6 de setembre.
Preu: 60 €
Preu col.legiats i col.laboradors: 50€
El preu inclou la gestió de la bonificació del curs a través de la Fundació Tripartita. Les empreses que apuntin als seus treballadors/es en règim general podran recuperar  parcialment l'import del curs (si tenen crèdit disponible) a través del pagament de les quotes de la seguretat social.

Docent:

Sr. Miquel Falguera.
Magistrat de la Sala Social del Tribunal Superior de Justícia de Catalunya. 

 

Programa del curs:

 

OBJECTIU GENERAL 

El curs pretén analitzar els criteris de els directives sobre contractació temporal i la seva incidència en el marc legal espanyol amb el anàlisi de la sentències, STJUE de 5 de juny de 2018; assumpte C-574/16 i assumpte C-677/16, revocant la doctrina del cas Diego Porras, STJUE de 14 de setembre de 2016, assumpte C-596/14.

  
CONTINGUTS

1.- El doble contingut tuitiu de l'Acord Marc: prevenció d'abusos en la contractació temporal i no discriminació dels treballadors contractats a temps determinat.

2.- Els criteris hermenèutics del TJUE respecte l'abús en la contractació temporal i la seva incidència en el marc legal espanyol.

3.- La STJUE en l'assumpte de Diego Porras vs. els de les SSTJUE de 5 de juny de 2018 (Grupo Norte Facility i Montero Mateos).

 

L’import del curs es carregarà a l’inici d’aquest en el número de compte del col.legiat. En el cas que s'anul·lés la plaça en les 48 hores anteriors a l'inici del curs, es carregarà el 50% de l'import.

Esperant que sigui del vostre interès, rebeu una forta abraçada.

Carlos Berruezo del Rio.
President

Para inscribirse en este curso, ha de clicar aquí.

Este sitio web utiliza cookies, tanto propias como de terceros, para recopilar información estadística sobre su navegación. Más Información
POLÍTICA DE COOKIES