ÁREA PRIVADA

CURS BONIFICAT PRESENCIAL "REGISTRE JORNADA DE TREBALL I ALTRES NOVETATS DEL RD LLEI 6/2019 I RD LLEI 8/2019"- MAIG 2019-

Barcelona a 23/08/2019

Estimats companys i companyes,

En el marc del sistema bonificat de formació contínua, el Col·legi de Graduats Socials de Barcelona ha organitzat un nou curs sobre REGISTRE JORNADA DE TREBALL I ALTRES NOVETATS DEL RD LLEI 6/2019 I RD LLEI 8/2019. 

 

Dades del curs:
Durada:
 5 hores.
Dates: 27 de maig de 2019.
Horari:  9 a 14hrs.
Lloc d'impartició: Seu Col.legial (C/Còrsega, 227-229, entlo).
Entrega de formularis d'inscripció: Fins Dilluns 20 de maig.
Preu: 115 €
Preu col.legiats i col.laboradors: 95 €
El preu inclou la gestió de la bonificació del curs a través de la Fundació Tripartita. Les empreses que apuntin als seus treballadors/es en règim general podran recuperar  parcialment l'import del curs (si tenen crèdit disponible) a través del pagament de les quotes de la seguretat social.

Docent:

Sr. Jorge Pérez.
Membre del Cos de Sotsinspectors d'Ocupació i Seguretat Social. Professor de Dret del Treball i de la Seguretat Social a la Universitat Autònoma de Barcelona. Llicenciat en Dret.

Programa del curs:

 

OBJECTIU GENERAL 

El curs pretén analitzar les principals novetats relacionades amb l'obligació del registre de la jornada del treball així com altres novetats publicades en el RD Llei 6/2019 i RD Llei 8/2019 en el mes de març 2019; Plans d'igualtat i registre de salari; Prestació per naixement i cura d'un menor; Subsidi per desocupació de majors de 52 anys entre altres.

  
CONTINGUTS

1.- Anàlisi de les novetats introduïdes en matèria de registre de jornada de treball pel Reial decret llei 8/2019, de 8 de març.

- Regulació legal i marc convencional de la jornada de treball.

- El registre horari com a instrument de control de la jornada de treball.

- Resolucions judicials rellevants en aquesta matèria: Audiència Nacional, Tribunal Suprem, Tribunal de Justícia de la Unió Europea.

- Les modificacions introduïdes pel RDL 8/2019: contingut i entrada en vigor.

- Els mecanismes de control de la jornada en la nova normativa.

2.- Altres novetats del RD Llei 6/2019 i 8/2019.

 

 L’import del curs es carregarà a l’inici d’aquest en el número de compte del col.legiat. En el cas que s'anul·lés la plaça en les 48 hores anteriors a l'inici del curs, es carregarà el 50% de l'import.

Esperant que sigui del vostre interès, rebeu una forta abraçada.

Francisco José Garcia Martin.
Director de l'Escola Pràctica Professional.

Para inscribirse en este curso, ha de clicar aquí.

Este sitio web utiliza cookies, tanto propias como de terceros, para recopilar información estadística sobre su navegación. Más Información
POLÍTICA DE COOKIES