ÁREA PRIVADA

CURS BONIFICAT PRESENCIAL GIRONA "TAULES DINÀMIQUES, CONFECCIÓ D'INDICADORS I INFORMES DEL DEPARTAMENT LABORAL"- SETEMBRE 2019-

Barcelona a 20/08/2019

Estimats companys i companyes,

En el marc del sistema bonificat de formació contínua, el Col·legi de Graduats Socials de Barcelona ha organitzat un nou curs sobre TAULES DINÀMIQUES, CONFECCIÓ D'INDICADORS I INFORMES DEL DEPARTAMENT LABORAL. 

 

Dades del curs:
Durada:
 8 hores.
Dates: 17 i 24 de setembre de 2019.
Horari:  9:15 a 13:15hrs.
Lloc d'impartició: Delegació Girona (C/Tomàs Mieres, 5 a).
Entrega de formularis d'inscripció: Fins Dimarts 10 de setembre.
Preu: 150 €
Preu col.legiats i col.laboradors: 125 €
El preu inclou la gestió de la bonificació del curs a través de la Fundació Tripartita. Les empreses que apuntin als seus treballadors/es en règim general podran recuperar  parcialment l'import del curs (si tenen crèdit disponible) a través del pagament de les quotes de la seguretat social.

Docent:

Sra. Assumpta Planas
Llicenciada en Administració i Direcció d'Empreses. Diplomada en Ciències Empresarials i postgrau en Direcció Financera especialitzada en anàlisi comptable.

Programa del curs:

 

OBJECTIU GENERAL 

L'objectiu d'aquest curs és que el professional pugui realitzar els informes de l'àrea laboral, informes de costos laborals, estadístiques de tipus de contractes, estadístiques de sous, confecció de gràfics per mostrar les dades, anàlisis de costos per departaments, categories, elaboració de diferents llistats, càlcul de bonificacions, entre altres indicadors propis de l'àrea. L'objectiu és aprendre a crear unes plantilles d'Excel dissenyades de manera que només carregant les noves dades del mes per exemple podem obtenir l'actualització de les mateixes. Així doncs, el professional pot realitzar un pas qualitatiu i quantitatiu alhora d'automatitzar el càlcul de les dades numèriques que es gestionen en aquest departament.

  
CONTINGUTS

1. Introducció. Obtenir les dades per crear els informes. Quin és l'origen de les dades?

2. Com unificar i estructurar les dades dels treballadors per agrupar-les en un informe.

3. Calcular, resumir i comparar els costos laborals.

4. Creació de taules comparatives per departament, categories, sexe i evolució de les mateixes.

5. Estadístiques per tipus de contractes i departaments.

6. Elaborar diferents llistats del personal.

7. Crear un quadre de comandament amb indicadors.

7.1. Generals: Cost empresa, plantilla mitja, salari mig, salari mig operaris, salari mig personal tècnic-administratiu, incentius.

7.2. Formació i desenvolupament: hores totals formació, cost formació/massa salarial, hores de formació per empleat, cost formació/empleat.

7.3. Clima laboral: satisfació empleats.

7.4. PRL: absentisme, seguretat.

7.5. Responsabilitat social corporativa: persones discapacitades, baixes voluntàries, acomiadaments.

7.6. Estadístiques de formació.

7.7. Altres

8. Sistema d'alertes i seguiment dels objectius proposats.

9. Actualitzar les plantilles.

*Per poder accedir aquest curs es requereixen coneixements mínims d'Excel i que cada assistent porti un ordinador portàtil, que ha de disposar de la següent configuració Office Excel de versió 2010 o superior (2013 o 2016).

 

 L’import del curs es carregarà a l’inici d’aquest en el número de compte del col.legiat. En el cas que s'anul·lés la plaça en les 48 hores anteriors a l'inici del curs, es carregarà el 50% de l'import.

Esperant que sigui del vostre interès, rebeu una forta abraçada.

Santiago Gutierrez.
Delegat Girona.

Para inscribirse en este curso, ha de clicar aquí.

Este sitio web utiliza cookies, tanto propias como de terceros, para recopilar información estadística sobre su navegación. Más Información
POLÍTICA DE COOKIES