ÁREA PRIVADA

JORNADA
La responsabilitat empresarial en les prestacions de la Seguretat Social

Barcelona a 05/06/2020

 

Benvolguts companys i companyes,

Amb el propòsit d’apropar les novetats més rellevants de l’àmbit laboral als professionals col·legiats i els seus despatxos professionals, el Col·legi de Graduats Socials de Barcelona juntament amb MC MUTUAL, hem organitzat una sessió informativa sobre la responsabilitat de les empreses en relació amb la protecció social dels seus equips humans, per al proper dia 9 de desembre.

Durant la sessió, s’exposaran els diferents casos de responsabilitat, atenent a la normativa legal i a la jurisprudència més significativa, així com algunes de les incidències més habituals per acreditar el dret a la percepció de les prestacions de la Seguretat Social. Unes prestacions que delimiten l’aspecte de cobertura social més rellevant del nostre sistema de protecció social.

PROGRAMA

16.00 h Benvinguda.

Carlos Berruezo. President del Col·legi de Graduats Socials de Barcelona.

Joan Bou Márquez. Director territorial d’MC MUTUAL a Catalunya Sud.

16.10 h Ponència.

Antonio Benavides Vico. Inspector de Treball i Seguretat Social.

17.30 h Precs i preguntes.

18.00 h Fi de la sessió.

 

L'acte serà retransmès per videoconferència a les seus corporatives de Lleida i Girona (inscripcions a les pròpies delegacions). 

Els col·legiats que assisteixin a Barcelona, s'han d'inscriure a la secretaria col·legial (tel. 93 363 33 80 o bé recepcion@graduados-sociales.com).

Si ho preferiu, també podreu seguir la jornada per videoconferència en temps real des del vostre suport informàtic. Només cal que seleccioneu al menú de la web col·legial conferències en directe i poseu l'usuari i la contrasenya habitual. Els col·legiats que es connectin per veure la videoconferència en directe, NO s'han d'inscriure.

Tot esperant que resulti del vostre interès, rebeu una cordial salutació.


Carlos Berruezo del Río
Degà

DIA: Dilluns 9 de desembre de 2019
INICI: 16:00 h (durada fins les 18:00h)
LLOC: Seu corporativa de Barcelona, Còrsega, 227-229.

--> /* */