ÁREA PRIVADA

CURS BONIFICAT AULA VIRTUAL "D'ESPECIALITZACIÓ EN PROCÉS SOCIAL EN LA SEVA INTERPRETACIÓ JURISPRUDENCIAL"- JULIOL 2020-

Barcelona a 04/07/2020

AULA VIRTUAL

 

 

Estimats companys i companyes,

En el marc del sistema bonificat de formació contínua, el Col·legi de Graduats Socials de Barcelona ha organitzat un nou curs sobre D'ESPECIALITZACIÓ EN PROCÉS SOCIAL EN LA SEVA INTERPRETACIÓ JURISPRUDENCIAL.

  **IMPORTANT:  Les empreses que bonifiquin i encomanin l'organització de la formació a la nostra entitat , han de complir amb el requisit establert en l'article 2 de la Resolució de 15 d'Abril de 2020 del Servei Públic d'Ocupació Estatal  per a poder participar en  programes formatius en la modalitat d'Aula Virtual i  i ser beneficiàries del crèdit de formació amb els mateixos mòduls econòmics que la formació presencial. Per a empreses participants, es requereix  el manteniment, almenys, de la plantilla mitjana dels últims 6 mesos anteriors a la declaració de l'estat d'alarma (període de setembre de 2019 a febrer de 2020), durant el període d'execució de les accions formatives sobre les quals s'hagi aplicat les mesures d'utilització de l'aula virtual en formació presencial. Es  considerarà com a període d'execució el transcorregut des del moment d'inici de l'aplicació de les mesures fins que finalitzi l'última acció formativa a la que s'apliquen. A aquest efecte es computaran com a plantilla les persones treballadores que hagin estat afectades per expedients temporals de regulació d'ocupació ( ERTO) .Quan no és compleixin les condicions establertes per la normativa, és minorarà la bonificació aplicada.

 

Dades del curs:
Durada:
 6 hores.
Dates: 13 i 14 de juliol de 2020.
Horari: 16 a 19hrs. 
Aula Virtual. Funcionament: Cada alumne rebrà el dia anterior a l'inici del curs, un mail amb les claus d'accés i el link de la plataforma virtual. Dins de la plataforma accedireu a les sessions de videoconferència programades, que es realitzaran els dies indicats de forma sincrona. També tindreu disponible el material didàctic del curs per poder-vos-ho descarregar.
Entrega de formularis d'inscripció: Fins dimecres 8 de juliol.
Preu: 170€
Preu col.legiats i col.laboradors: 120 €
El preu inclou la gestió de la bonificació del curs a través de la Fundació Tripartita. Les empreses que apuntin als seus treballadors/es en règim general podran recuperar  parcialment l'import del curs (si tenen crèdit disponible) a través del pagament de les quotes de la seguretat social.

Docent:

Sr. Fernando Salinas.
Ex magistrat del Tribunal Superm. Ex vicepresident del CGPJ.

Programa del curs:

 

OBJECTIU GENERAL 

El curs pretén analitzar les línies bàsiques jurisprudencials sobre el procés social amb especial indicència sobre els problemes processals relacionats amb l'acomiadament objectiu, impugnació dels ERTOS per causes productives i la normativa reguladora COVID-19.

  
CONTINGUTS

1.- Línies bàsiques jurisprudencials sobre el procés social:

- Delimitació competencial amb els restants ordres jurisdiccionals.

- Procés declaratiu i modalitats processals (primera part).

2.- Especial referència als problemes processals sobre els diferents tipus d'acomiadament objectiu (singular o plural) i incidència de la normativa excepcional COVID-19.

3.- Línies bàsiques jurisprudencials sobre el procés social:

- Modalitats processals (segona part).

- Recursos i execució.

4.- Especial referència als problemes processals sobre la impugnació dels ERTOS per causes ETOP i/o per causa de força major i incidència de la normativa excepcional COVID-19.

5.- Intercanvi de reflexions sobre possibles reformes processals en nom de la major celeritat i seguretat en la tutela judicial efectiva.

Esperant que sigui del vostre interès, rebeu una forta abraçada.

Francisco José Garcia Martin.
Director de l'Escola Pràctica Professional.

Para inscribirse en este curso, ha de clicar aquí.

--> /* */