ÁREA PRIVADA

CURS BONIFICAT AULA VIRTUAL "AJUSTAMENTS/FLEXIBILITAT DE LES CONDICIONS LABORALS PER A EVITAR ACOMIADAMENTS COVID-19"- MARÇ 2021-

Barcelona a 09/03/2021

AULA VIRTUAL

 

 

Estimats companys i companyes,

En el marc del sistema bonificat de formació contínua, el Col·legi de Graduats Socials de Barcelona ha organitzat un nou curs sobre AJUSTAMENTS/FLEXIBILITAT DE LES CONDICIONS LABORALS PER A EVITAR ACOMIADAMENTS COVID-19.

  

Dades del curs:
Durada:
 8 hores.
Dates: 8 i 15 de març de 2021.
Horari: 9:30  a 13:30hrs. 
Aula Virtual. Funcionament: Cada alumne rebrà el dia anterior a l'inici del curs, un mail amb les claus d'accés i el link de la plataforma virtual. Dins de la plataforma accedireu a les sessions de videoconferència programades, que es realitzaran els dies indicats de forma sincrona. També tindreu disponible el material didàctic del curs per poder-vos-ho descarregar.
Entrega de formularis d'inscripció: Fins dimecres 3 de març.
Preu: 180€
Preu col.legiats i col.laboradors: 130 €
El preu inclou la gestió de la bonificació del curs a través de la Fundació Tripartita. Les empreses que apuntin als seus treballadors/es en règim general podran recuperar  parcialment l'import del curs (si tenen crèdit disponible) a través del pagament de les quotes de la seguretat social.

Docent:

Sr. Antonio Benavides

Graduat Social i Advocat. Professor de la Universitat Ramón Llull i Universitat Oberta de Cataluna. Membre del Tribunal Laboral de Catalunya.

Programa del curs:

 

OBJECTIU GENERAL 

Les mesures de flexibilitat que tenen per objecte dotar a les empreses d'un marc jurídic que els permeti poder ajustar i modificar les condicions laborals a la situació real de les mateixes, per a evitar possibles acomiadaments a conseqüència de la crisi sanitària COVID-19, que s'està vivint en aquests moments.

  
CONTINGUTS

1.- Distribució irregular de jornada.

2.- Modificacions funcionals. Classes, causes, límits, procediments, problemàtica pràctica.

3.- Modificacions substancials de condicions de treball. Concepte, llistat de condicions substancials, justificació, classes, procediments, impugnacions judicials. Aspectes pràctics.

4.- Inaplicació del conveni col·lectiu. Convenis susceptibles, causes, procediments, arbitratges, problemàtica pràctica.

5.- Prioritat del conveni d'empresa. Concurrència. Subjectes legitimats, condicions laborals amb prioritat en el conveni d'empresa, procediment.

6.- Limitació de la ultra activitat dels convenis col·lectius.

 

 L’import del curs es carregarà a l’inici d’aquest en el número de compte del col.legiat. En el cas que s'anul·lés la plaça en les 48 hores anteriors a l'inici del curs, es carregarà el 50% de l'import.

Esperant que sigui del vostre interès, rebeu una forta abraçada.

Francisco José Garcia Martin.
Director de l'Escola Pràctica Professional.

Para inscribirse en este curso, ha de clicar aquí.

--> /* */