ÁREA PRIVADA

CURS BONIFICAT AULA VIRTUAL "ACTUALITZACIÓ NORMATIVA LABORAL COVID 19"-JUNY 2021-

Barcelona a 24/06/2021

AULA VIRTUAL

 

 

Estimats companys i companyes,

En el marc del sistema bonificat de formació contínua, el Col·legi de Graduats Socials de Barcelona ha organitzat un nou curs sobre ACTUALITZACIÓ NORMATIVA LABORAL COVID 19. 

Dades del curs:
Durada:
 8 hores.
Dates: 16 i 21 de juny de 2021.
Horari: 9:30 a 13:30hrs.  
Aula Virtual. Funcionament: Cada alumne rebrà el dia anterior a l'inici del curs, un mail amb les claus d'accés i el link de la plataforma virtual. Dins de la plataforma accedireu a les sessions de videoconferència programades, que es realitzaran els dies indicats de forma sincrona. També tindreu disponible el material didàctic del curs per poder-vos-ho descarregar.
Entrega de formularis d'inscripció: Fins divendres 11 de juny.
Preu: 180€
Preu col.legiats i col.laboradors: 130 €
El preu inclou la gestió de la bonificació del curs a través de la Fundació Tripartita. Les empreses que apuntin als seus treballadors/es en règim general podran recuperar  parcialment l'import del curs (si tenen crèdit disponible) a través del pagament de les quotes de la seguretat social.

Docent:

Sr. Antonio Benavides.

Graduat Social i Advocat. Professor de la Universitat Ramón Llull i Universitat Oberta de Catalunya. Membre del Tribunal Laboral de Catalunya.

Programa del curs:

 

OBJECTIU GENERAL 

Analitzar les darreres novetats d'àmbit laboral i de Seguretat Social derivades de la situació del COVID 19 i altres regulacions normatives.

  
CONTINGUTS

1.- Prórroga dels ERTOS a partir del 31 de Maig.
2.- Reial decret llei 7/2021, de 27 d'abril, de transposició de directives de la UE en les matèries de competència, prevenció del blaqueig de capitals, entitats de crèdit, telecomuncacions, mesures tributàries, prevenció i reparació de danys mediambientals, desplaçament de treballadors en la prestació de serveis transnacionals i defensa del consumidors.
3.- Reial decret llei 9/2021, d'11 de maig, pel qual es modifica el text refós de la Llei de l'Estatut dels Treballadors, aprovat pel Reial decret legislatiu 2/2015, de 23 d'octubre, per a garantir els drets laborals de les persones dedicades al repartiment en l'àmbit de plataformes digitals.
4.- Reial decret llei 8/2021, de 4 de maig, pel qual s'adopten mesures urgents en l'ordre sanitari, social i jurisdiccional.
5.- Exoneracions de quotes ERTOS/ERO.
6.- Adaptacions i reduccions jornada.
7.- Altres Novetats.

Funcionament Aula Virtual, cada alumne rebrà el dia anterior a l'inici del curs un mail amb un link per poder entrar a la formació. A la plataforma pudeu descarregar el material didàctic del curs. 
 

 L’import del curs es carregarà a l’inici d’aquest en el número de compte del col.legiat. En el cas que s'anul·lés la plaça en les 48 hores anteriors a l'inici del curs, es carregarà el 50% de l'import.

Esperant que sigui del vostre interès, rebeu una forta abraçada.

Francisco José Garcia Martin.
Director de l'Escola Pràctica Professional.

Para inscribirse en este curso, ha de clicar aquí.

--> /* */