ÁREA PRIVADA

CURS de Procediment Tributari

Barcelona a 14/05/2021

Benvolgut/da amic/ga i company/a,

M'és grat exposar-te l'acord adoptat per la Junta de Govern, de caràcter vinculant, per tal que els col.legiats recentment incorporats i aquells que us vulgueu reciclar, efectueu un curs de Procediment Tributari.

Pretenem amb aquesta iniciativa aconseguir la millor formació per als nous Graduats Socials i atorgar-li la importància que mereix a una matèria com la tributària, ja que el coneixement i pràctica són per al Graduat Social una necessitat cada vegada menys excusable.

Aquest curs es desenvoluparà durant una sessió de treball de 9 a 12 h., amb un total de tres hores lectives i el proper que es farà és el dia

Dilluns, 4 de juliol de 2016

Aquesta sessió de treball serà impartida pel Sr. Jordi Bertran Ribera, economista i assessor fiscal, qui donada la seva experiència podrà introduir-vos en els cada cop més complexos procediments d'aplicació dels tributs (gestió, inspecció, recaptació, etc..) a través d'unes orientacions d'ordre pràctic per complementar els coneixements teòrics.

Així doncs, volem refermar-nos en la nostra línia de preparar el millor possible el Graduat Social per poder enfrontar-se a la pràctica diària amb les millors garanties d'èxit i òptim servei al client.

Agraïm a  SAGE i Banc Santander la seva col.laboració en l'organització d'aquest curs.  Els col.legiats que assisteixin a Barcelona, han d’apuntar-se a la Secretaria col.legial (tel. 93 363 33 80, esperanza@graduatssocials.cat).

Comprendràs l'esforç que fa aquest Col.legi per a dur a terme aquesta tasca de formació amb caràcter gratuït, al que hauràs de respondre amb la teva participació, pregant-te que confirmis la teva assistència, el més aviat possible.

Aprofito aquesta oportunitat, per a saludar-te molt cordialment,

Carlos Berruezo del Rio.
President

--> /* */