ÁREA PRIVADA

CURS de Procediment Laboral

Barcelona a 14/05/2021

Benvolgut/da amic/ga i company/a,

M'és grat exposar-te l'acord adoptat per la Junta de Govern, de caràcter vinculant, per tal que els col.legiats recentment incorporats i aquells que us vulgueu reciclar, efectueu un curs de Procediment Laboral.

Pretenem amb aquesta iniciativa aconseguir la millor formació per als nous graduats socials i ajudar-vos en les vostres actuacions davant els Jutjats del Social, amb aquests cursos eminentment pràctics que es portaran a efecte sota la direcció del Magistrat excedent i advocat, Sr. Jordi Puigbó Oromí, prestigiòs jurista d'un tarannà pragmàtic, qui fomentarà la seva docència en pràctiques processals molt operatives, basades en la redacció de la demanda, contestació de la mateixa i amb la simulació de la Vista d'un Judici amb la participació activa dels assistents.

Aquest curs es desenvoluparà durant una sessió de treball de 9 a 14 h., amb un total de cinc hores lectives i el pròxim que s'ha programat es farà el dia:

Divendres, 1 de juliol de 2016.

Agraïm a SAGE i Banc Santander, la seva col.laboració en l'organització d'aquest curs. Els col.legiats que assisteixin a Barcelona, han d’apuntar-se a la Secretaria col.legial (tel. 93 363 33 80, esperanza@graduatssocials.cat).

Comprendràs l'esforç que fa aquest Col.legi per a dur a terme aquesta tasca de formació amb caràcter gratuït, al que hauràs de respondre amb la teva participació, pregant-te que confirmis la teva assistència, el més aviat possible.

Aprofito aquesta oportunitat, per a saludar-te molt cordialment,

 

Carlos Berruezo del Rio
President

--> /* */