ÁREA PRIVADA

CURS de Seguretat Social i Contractació

Barcelona a 14/05/2021

Benvolgut/da company/a,

M'és grat exposar-te l'acord adoptat per la Junta de Govern, de caràcter vinculant, per tal que els col.legiats recentment incorporats i aquells que us vulgueu reciclar, efectueu un nou curs de formació.

Es tracta d'un curs pràctic sobre Seguretat Social i Contractació en el qual es donarà una visió sumament pragmàtica de temes com l'afiliació, altes, baixes, confecció de rebuts de salaris, etc.., i que tindrà lloc el dia:

Dimecres, 29 de juny de 2016, de 15 a 19 h.

Com ampliació d'aquest curs, de 18 a 19 h. es durà a terme unes pràctiques informatitzades de càlcul de nòmines. El seminari tindrà lloc a la Seu Col.legial de Barcelona (Còrsega, 227-229, entresòl, 08036 - Barcelona).

El Seminari serà impartit per Neus Paulet Cuello, Graduada Social i col.legiada en exercici, que molt amablement s'ha ofert a compartir els seus coneixements i la seva àmplia experiència professional amb tots aquells que s'inicien en l'exercici de la mateixa i aquells que es volen posar al dia.

Agraïm a  SAGE i Banc Santander la seva col.laboració en l'organització d'aquest curs, . Els col.legiats que assisteixin a Barcelona, han d’apuntar-se a la Secretaria col.legial (tel. 93 363 33 80, esperanza@graduatssocials.cat).

Comprendràs l'esforç que fa aquest Col.legi per a dur a terme aquesta tasca de formació amb caràcter gratuït, al que hauràs de respondre amb la teva participació, pregant-te que confirmis la teva assistència, el més aviat possible.

Aprofito aquesta oportunitat, per a saludar-te molt cordialment,

 

Carlos Berruezo del Rio
President

Para inscribirse en este curso, ha de clicar aquí.

--> /* */