ÁREA PRIVADA

CURS BONIFICAT AULA VIRTUAL "SISTEMA ESPECIAL DEL SERVEI DOMÈSTIC EN LA SEVA RELACIÓ AMB LA TGSS: REGULACIÓ I MODIFICACIONS NORMATIVES. ENTORN TELEMÀTIC"- MARÇ 2021-

Barcelona a 09/03/2021

AULA VIRTUAL

 

 

Estimats companys i companyes,

En el marc del sistema bonificat de formació contínua, el Col·legi de Graduats Socials de Barcelona ha organitzat un nou curs sobre SISTEMA ESPECIAL DEL SERVEI DOMÈSTIC EN LA SERVA RELACIÓ AMB LA TGSS: REGULACIÓ I MODIFICACIONS NORMATIVES. ENTORN TELEMÀTIC. 

  

Dades del curs:
Durada:
 4 hores.
Dates: 4de març de 2021.
Horari: 9:30 a 13:30hrs. 
Aula Virtual. Funcionament: Cada alumne rebrà el dia anterior a l'inici del curs, un mail amb les claus d'accés i el link de la plataforma virtual. Dins de la plataforma accedireu a les sessions de videoconferència programades, que es realitzaran els dies indicats de forma sincrona. També tindreu disponible el material didàctic del curs per poder-vos-ho descarregar.
Entrega de formularis d'inscripció: Fins dilluns 1 de març.
Preu: 100€
Preu col.legiats i col.laboradors: 65 €
El preu inclou la gestió de la bonificació del curs a través de la Fundació Tripartita. Les empreses que apuntin als seus treballadors/es en règim general podran recuperar  parcialment l'import del curs (si tenen crèdit disponible) a través del pagament de les quotes de la seguretat social.

Docent:

Sr. Josep Maria Vargas

Director de l'Administració Tresoreria General de la Seguretat Social 08/24 TGSS. Professor a la Facultat de Dret de la UB.

Programa del curs:

 

OBJECTIU GENERAL 

Donar a conèixer l'actual marc jurídic del Sistema Especial del servei domèstic i el seu entorn telemàtic a la seva relació amb la Tresoreria General de la Seguretat Social.

  
CONTINGUTS

1. Relació laboral especial del Servei Domèstic en relació a TGSS - Salari.

2. Campanya de la Inspecció del Treball i Seguretat Social.

3. Enquadrament: inclusions i exclusions. Col·lectius específics.

4. Formalització de l'enquadrament: CCC, altes, baixes i variacions.

5. Cotització: Bases, tipus i bonificacions.

6. Casos pràctics.

7. SEEH en SEDESS.
 

 L’import del curs es carregarà a l’inici d’aquest en el número de compte del col.legiat. En el cas que s'anul·lés la plaça en les 48 hores anteriors a l'inici del curs, es carregarà el 50% de l'import.

Esperant que sigui del vostre interès, rebeu una forta abraçada.

Francisco José Garcia Martin.
Director de l'Escola Pràctica Professional.

Para inscribirse en este curso, ha de clicar aquí.

--> /* */