ÁREA PRIVADA

CURS BONIFICAT AULA VIRTUAL "PERSPECTIVA COMUNITÀRIA UE, TELETREBALL ASPECTES LABORALS I FISCALS"- MARÇ 2021-

Barcelona a 09/03/2021

AULA VIRTUAL

  

 

Estimats companys i companyes,

En el marc del sistema bonificat de formació contínua, el Col·legi de Graduats Socials de Barcelona ha organitzat un nou curs sobre PERSPECTIVA COMUNITÀRIA UE, TELETREBALL ASPECTES LABORALS FISCALS.

  

Dades del curs:
Durada:
 6 hores.
Dates: 3 i 4 de març de 2021.
Horari: 15:30 a 18:30hrs. 
Aula Virtual. Funcionament: Cada alumne rebrà el dia anterior a l'inici del curs, un mail amb les claus d'accés i el link de la plataforma virtual. Dins de la plataforma accedireu a les sessions de videoconferència programades, que es realitzaran els dies indicats de forma sincrona. També tindreu disponible el material didàctic del curs per poder-vos-ho descarregar.
Entrega de formularis d'inscripció: Fins divendres 26 de febrer.
Preu: 170€
Preu col.legiats i col.laboradors: 120 €
El preu inclou la gestió de la bonificació del curs a través de la Fundació Tripartita. Les empreses que apuntin als seus treballadors/es en règim general podran recuperar  parcialment l'import del curs (si tenen crèdit disponible) a través del pagament de les quotes de la seguretat social.

Docents:

Sra. Claudia Casajuana.
Membre del Cos Superior d'Inspectors de Treball de Catalunya. Llicenciada en Dret.

Sr. Carlos Rodrigo Calderón.
Llicenciat en Dret i Administració i direcció d'empreses. Inspector d'Hisenda de l'Estat.

Programa del curs:

 

OBJECTIU GENERAL 

El curs pretén analitzar els principals aspectes relacionats amb la regulació del teletreball a nivell Europeu amb la seva incidència a nivell laboral i fiscal. En l'àmbit laboral es tractarà des d'un punt de vista pràctic, la seva regulació, règim i àmbit d'aplicació. A nivell fiscal pretén analitzar el règim jurídic de la residència fiscal de les persones físiques que desenvolupen la seve feina en la modalitat de teletreball, analitzant qüestions controvertides sobre la compensació de despeses, l'estat competent on gravar les rendes i altres aspectes fiscals a tenir en compte en la modalitat de teletreball.

  
CONTINGUTS

Aspectes laborals:

1. Introducció. Regulació del teletreball a Europa. El teletreball versus altres formes de prestació transnacional de serveis.

2. Determinació de la llei aplicable a la persona teletreballadora. Límits a la llibertat de pacte.

3. Règim de Seguretat Social aplicable. Obligacions documentals i de cotització de les emrpeses.

4. Altres qüestions: prevenció de riscos laborals, estrangeria, treball per compte propi.

5. Teletreball des de tercers Estats: Normes laborals i de Seguretat Social aplicables fora de la Unió Europea i de l'Espai Econòmic Europeu.

6. Referència al teletreball en España: RD-Llei 28/2020 sobre el treball a distància. Principals obligacions de les empreses. Responsabilitat administrativa derivada d'incompliments empresarials.

Aspectes Fiscals:

1. Fiscalitat teletreball. Qüestions controvertides:

1.1. Compensació de despeses.

1.2. Posada a disposició per l'ocupador dels mitjans, equips i eines per a l'acompliment del seu lloc de treball.

2. On s'origina que Estat és competent per a gravar la renda? Aspectes de fiscalitat internacional a tenir en compte en el teletreball.

 

Funcionament Aula Virtual, cada alumne rebrà el dia anterior a l'inici del curs un mail amb un link per poder entrar a la formació. A la plataforma pudeu descarregar el material didàctic del curs.
 

 L’import del curs es carregarà a l’inici d’aquest en el número de compte del col.legiat. En el cas que s'anul·lés la plaça en les 48 hores anteriors a l'inici del curs, es carregarà el 50% de l'import.

Esperant que sigui del vostre interès, rebeu una forta abraçada.

Francisco José Garcia Martin.
Director de l'Escola Pràctica Professional.

Para inscribirse en este curso, ha de clicar aquí.

--> /* */