ÁREA PRIVADA

CURS BONIFICAT AULA VIRTUAL "MONOGRÀFIC HORES EXTRAORDINÀRIES"- ABRIL 2021-

Barcelona a 21/04/2021

AULA VIRTUAL

 

 

 

Estimats companys i companyes,

En el marc del sistema bonificat de formació contínua, el Col·legi de Graduats Socials de Barcelona ha organitzat un nou curs sobre MONOGRÀFIC HORES EXTRAORINÀRIES. 

  

Dades del curs:
Durada:
 5 hores.
Dates: 20 d'abril de  2021.
Horari: 9 a 14hrs. 
Aula Virtual. Funcionament: Cada alumne rebrà el dia anterior a l'inici del curs, un mail amb les claus d'accés i el link de la plataforma virtual. Dins de la plataforma accedireu a les sessions de videoconferència programades, que es realitzaran els dies indicats de forma sincrona. També tindreu disponible el material didàctic del curs per poder-vos-ho descarregar.
Entrega de formularis d'inscripció: Fins dijous 15 d'abril.
Preu: 145€
Preu col.legiats i col.laboradors: 95 €
El preu inclou la gestió de la bonificació del curs a través de la Fundació Tripartita. Les empreses que apuntin als seus treballadors/es en règim general podran recuperar  parcialment l'import del curs (si tenen crèdit disponible) a través del pagament de les quotes de la seguretat social.

Docent:

Sr. Antonio Benavides

Graduat Social i Advocat. Professor de la Universitat Ramón Llull i Universitat Oberta de Catalunya. Membre del Tribunal Laboral de Catalunya.

Programa del curs:

 

OBJECTIU GENERAL 

El curs pretén analitzar el marg legal de les hores extraordinàries, coneixent les principals característiques, limitacions i efectes.

  
CONTINGUTS

1. Jornada laboral. Límits.

2. Distribució irregular.

3. Hores complementàries.

4. Hores extraordinàries.
 

 L’import del curs es carregarà a l’inici d’aquest en el número de compte del col.legiat. En el cas que s'anul·lés la plaça en les 48 hores anteriors a l'inici del curs, es carregarà el 50% de l'import.

Esperant que sigui del vostre interès, rebeu una forta abraçada.

Francisco José Garcia Martin.
Director de l'Escola Pràctica Professional.

Para inscribirse en este curso, ha de clicar aquí.

--> /* */